Activiteiten

Activiteiten


INFORMATIEAVOND MET DEMONSTRATIE

Misschien heb je wel al gehoord over Voetreflexologie, maar nog niet over Causale Voetreflexologie?

Wil je kennis maken met de methode, wil je de mogelijkheden leren kennen, wil je het verschil met de klassieke Voetreflexologie beter begrijpen, of heb je interesse om een cursus te volgen, dan ben je welkom!


VOORDRACHT GROOT-BIJGAARDEN - De La Salle-centrum: Donderdagavond 23 mei 2019 om 20u00.

Meer info: flyer infoavond 23 mei 2019START - CURSUSSEN BEGINNERS !!!


CURSUSSEN BEGINNERS NAJAAR 2019

De nieuwe data zijn beschikbaar: praktische info en inschrijvingsformulier

Wil je graag kennis maken met Causale Voetreflexologie? Heb je interesse om de basis te leren in 8 lessen? Dan zijn de beginnersreeksen in het najaar misschien iets voor jou.

Je kan kiezen tussen maandagvoormiddagen of dinsdagavonden.


Voor de geïnteresseerden worden er later cursussen voor gevorderden gegeven. Je kan dit doen voor eigen gebruik of je kan er je beroep van maken.VOORDRACHTEN  -  WORKSHOPS

Er worden elk jaar enkele voordrachten gegeven over “Wat is causale voetreflexologie?”

Data van geplande voordrachten zullen steeds aangekondigd worden in deze rubriek.

Indien je geïnteresseerd bent om zo’n voordracht bij te wonen kan je contact opnemen voor meer informatie.

Interesse om in jouw buurt een voordracht over causale voetreflexologie te organiseren? Neem contact op, dan kan dit besproken worden.Er worden ook regelmatig voordrachten gegeven over “De relatie tussen voeding, gedrag en hormonen.”

Omdat voeding oorzakelijk meespeelt in een aantal problemen zoals concentratieproblemen, vermoeidheid, ADHD, gedragsproblemen, agressie,… is dit een thema dat nauw aansluit bij de causale voetreflexologie. In de opleiding wordt een lessenpakket voorzien over voeding en metabolisme.

De voordrachten hieromtrent richten zich tot een ruimer publiek en hebben tot doel ouders, opvoeders, jongeren,… bewust te maken wat er in hun lichaam gebeurt als ze bepaalde voedingswaren eten.

Data van zulke voordrachten zullen in deze rubriek aangekondigd worden.

Neem contact op als je er wil bijzijn.

Organisaties, oudercomités, scholen, privé-personen die interesse hebben om een voordracht rond dit thema in te richten kunnen eveneens contact opnemen.


Voorlopig enkel voordrachten in scholen gepland rond dit thema.Meer info en inschrijvingen: info@causalevoetreflexologie.be of tel. 02/466 27 29 (van maandag tot vrijdag, bij voorkeur tussen 8 en 9 uur ‘s morgens).

info@causalevoetreflexologie.be  -  02/466 27 29